Diensten

Met onze diensten ondersteunen we de onderwijskundige en formatieve wensen omtrent de inrichting van het onderwijs op uw school. We ondersteunen het volledige proces rondom het maken van een nieuw jaarrooster.

Supportdesk

Onze supportdesk staat garant voor snelle en deskundige ondersteuning bij het dagelijks gebruik. Wij kunnen u helpen met korte vragen over het gebruik van de software, telefonisch en via de mail.

Advies

Is uw vraag te uitgebreid voor de supportdesk? Wij geven u graag uitgebreid advies over de werking en inrichting van onze software, een nieuw onderwijsconcept of de planning en organisatie binnen uw school.

Ondersteuning

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig door uitval van een roostermaker op school? Of specifieke situaties waarvoor u een expert nodig hebt die een aantal keer op school meewerkt, bijvoorbeeld voor maatwerkafspraken? Wij kijken graag wat mogelijk is.

Cursus

Wij bieden cursussen aan op onze drie vestigingen in Leiden, Eindhoven en Deventer. U volgt de cursus met maximaal 8 personen. U kunt zich inschrijven voor cursussen via mijn.zermelo.nl.

Cursus op maat

Sluit een standaardcursus niet volledig aan bij uw situatie of wensen? U kunt ook kiezen voor een cursus op maat. Hierbij stemmen wij de inhoud af op uw school. Neem contact op via cursus@zermelo.nl om dit te plannen

Handleiding

Zermelo heeft een uitgebreide handleiding. Onze handleiding is voor iedereen beschikbaar via support.zermelo.nl. Naast onze handleiding vindt u hier ook artikelen, de downloads en het laatste nieuws.

Implementatie

Kiest u voor formatie of roosteren met Zermelo? Dan organiseren we samen met u implementatiedagen op school. Met deze extra begeleiding zorgen we ervoor dat er direct een basis is om aan de slag te kunnen.

Opleiding

De opleiding biedt een totaalpakket waarin we u opleiden tot roostermaker in Zermelo. Niet alleen softwarekennis, maar ook kennis over het onderwijs en sociale vaardigheden komen aan bod.

Meewerkdagen

In het roosterseizoen organiseert Zermelo meewerkdagen. Op een meewerkdag werkt u in alle rust zelfstandig aan uw rooster op één van onze locaties. Onze ervaren roosterconsultants zijn aanwezig om u te assisteren waar nodig.

RoosterAPK

Met de RoosterAPK testen we uw (desktop)project op de meest voorkomende fouten en onzuiverheden en adviseren u hoe u deze kunt repareren. Op deze manier gebruikt u de software optimaal.

FormatieAPK

Tijdens de FormatieAPK bekijken we de instellingen en de werkwijze van formatie in uw portal. We kijken hoe het persoonlijk budget is ingericht en of de werkwijze voor planning en onderhoud op de juiste wijze worden gevolgd. We geven advies om zaken waar nodig aan te passen.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen over een van onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact op, wij denken graag met u mee over wat er bij uw school of situatie past.

Neem contact op