Over ons

Zermelo bestaat al meer dan 20 jaar. In Nederland zijn er meer dan 780.000 leerlingen met een Zermelo-rooster. Dat maakt ons de onbetwiste marktleider.

Zermelo door de jaren heen

Beter onderwijs mogelijk maken, de missie van Zermelo! Met onze diensten en software helpen wij scholen in het voortgezet onderwijs met hun rooster en alles wat daarbij komt kijken. Een heel leuk en bijzonder werkveld, waar we veel ervaring in hebben en erg enthousiast over zijn.

Zermelo heeft een hoofdkantoor in Leiden en een vestiging in Deventer en Eindhoven. We hebben een divers team van roosterconsultants en supportdeskmedewerkers (onze experts voor scholen), softwareontwikkelaars en productontwerpers. Van jong, tot jong van geest en vanuit allerlei achtergronden.

Over Zermelo

Ervaringen

Roosterconsultant

Maarten Meerman

Maarten werkt sinds 2015 bij Zermelo en is teamleider van het supportteam in Leiden. Hij ondersteunt nieuwe klanten met de implementatie van Zermelo en adviseert bestaande klanten bij allerlei vraagstukken.

Lees meer

Roostermaker

Hanny Verhees

Roostermaker Hanny Verhees (het Were Di) is in 2021 met haar school overgestapt op Zermelo. "Wat de doorslag heeft gegeven is het schaduwrooster dat Zermelo voor ons heeft gemaakt."

Lees meer

Vacatures

HR-adviseur (30 - 38u)

Leiden

Lees meer

Supportdeskmedewerker (23 - 38 uur)

Leiden / Deventer

Lees meer

Junior consultant roostersoftware (30 - 38u)

Leiden

Lees meer

Rooster- en formatieconsultant (30 - 38u)

Leiden

Lees meer
Vacatures