Over ons

Zermelo bestaat al meer dan 20 jaar. In Nederland zijn er meer dan 780.000 leerlingen met een Zermelo-rooster. Dat maakt ons de onbetwiste marktleider.

Zermelo door de jaren heen

Beter onderwijs mogelijk maken, de missie van Zermelo! Met onze diensten en software helpen wij scholen in het voortgezet onderwijs met hun rooster en alles wat daarbij komt kijken. Een heel leuk en bijzonder werkveld, waar we veel ervaring in hebben en erg enthousiast over zijn.

De basis van Zermelo is in 1999 gelegd door oprichter Bernard van Kesteren. Het proces rondom het indelen van de leerlingen op de middelbare school waar hij werkte moest toch beter kunnen. Vanuit de Universiteit Leiden werd de basis gelegd voor wat later Clus zou heten. Een fraai stuk software waarmee computerkracht gebruikt werd om leerlingen in de juiste groepen in te delen. Een mooie samenwerking tussen de roostermaker en de software. Na een verhuizing naar Oegstgeest, de start van mededirecteur Trudy van Rijn, en de oprichting van twee extra vestigingen is het bedrijf inmiddels zowel in aantal medewerkers als in omvang van de software flink gegroeid.

Inmiddels hebben Bernard en Trudy het stokje overgedragen aan Dennis en Fleur, heeft Zermelo haar hoofdkantoor in Leiden en vestigingen in zowel Deventer als Eindhoven. We hebben een divers team van roosterconsultants en supportdeskmedewerkers (onze experts voor scholen), softwareontwikkelaars en productontwerpers. Van jong, tot jong van geest en vanuit allerlei achtergronden.

Over Zermelo

Ervaringen

Roosterconsultant

Maarten Meerman

Maarten werkt sinds 2015 bij Zermelo en is teamleider van het supportteam in Leiden. Hij ondersteunt nieuwe klanten met de implementatie van Zermelo en adviseert bestaande klanten bij allerlei vraagstukken.

Lees meer

Roostermaker

Hanny Verhees

Roostermaker Hanny Verhees (het Were Di) is in 2021 met haar school overgestapt op Zermelo. "Wat de doorslag heeft gegeven is het schaduwrooster dat Zermelo voor ons heeft gemaakt."

Lees meer

Vacatures

Supportdeskmedewerker (23 - 38 uur)

Leiden / Deventer

Lees meer

Junior consultant roostersoftware (30 - 38u)

Leiden

Lees meer

Rooster- en formatieconsultant (30 - 38u)

Leiden

Lees meer
Vacatures